Facebook pixel

10 HOTSPOTS IN BOOMING WEIMARSTRAAT

Kijk nog even verder na je bezoek aan Hans van der Helm Keukens.

Van de Koningin Emmakade tot de Valkenboskade biedt het winkelgebied van de Weimarstraat een grote variatie aan allerlei leuke winkeltjes. Super hippe vintage interieur design bij Sprinkel & Hop en bij Hit & Run, maar ook vintage kleding bij Spooky & Sue vindt je er. Bij Sportspeciaalzaak Xcelsior zijn uw voeten in goede handen. Ervaren podologen geven advies. Naast onze winkel is Bokstijn Feestartikelen te vinden. Al meer dan 100 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. En bent u al eens bij het Wijn en Kunstatelier geweest? Wijnproeverijen en kunstexposities wisselen elkaar af. En over kunst gesproken, Paper Art & Design is zeker ook de moeite waard om te bezoeken. Voor de kids is een bezoekje aan Rood met witte stippen een must, gevestigd in misschien wel het mooiste monumentale pand van Den Haag, een voormalig De Gruyter pand. Sluit de middag af bij Cafe Emma op het prachtige Regentesseplein of op het hippe terras van Cafe Franklin. Veel plezier!