Facebook pixel

5 TRENDY KEUKEN ACHTERWANDEN

Welke achterwand kies jij voor je nieuwe keuken?

Het ligt er natuurlijk aan welke stijl keuken je hebt uitgekozen. Heb je een moderne keuken voor ogen of ga je meer voor een klassiek model? Wij hebben wat leuke achterwanden voor je op een rijtje gezet. Welke kies jij?

 

1. Tegels heb je in allerlei soorten. We hebben een paar echte eyecatchers gevonden! Hulp nodig? Wij kennen de leukste adresjes voor tegels …

 
 

 

2. Aluminium achterwanden zijn in alle RAL kleuren te krijgen. Hele gladde achterwanden en geen last meer van onhandige voegjes is wel heel ideaal!
Buiten dat het heel praktisch is, zijn er ook prachtige kleuren te krijgen! Kom kijken bij ons in de showroom.

 
 

 

3. Een hele leuke optie is keukenbehang van KitchenWalls! Wat een mogelijkheden en heel eenvoudig online te bestellen! Hierbij alvast even een sneak peek!  https://www.behangfabriek.com/nl_NL/c-3061727/kitchenwalls/

 
 

 

4. Laat het werkblad doorlopen als achterwand in de keuken. Of je nu een werkblad hebt van kunststof, composiet, graniet of een van de andere opties… je creëert een eenheid en rust.


 

 

5. Achterwanden van gehard glas met daar achter naar keuze een RAL kleur of een mooie afbeelding. Met je eigen foto maak je het helemaal persoonlijk.