Facebook pixel

8x DE LEKKERSTE KOPJES KOFFIE IN DE WEIMARSTRAAT

Op een heerlijk terrasje in de stad genieten van de lekkerste koffietjes…

In de Weimarstraat vindt je deze plekjes te kust en te keur. Wat wil en mens nog meer! Daarom de 8 beste koffietentjes voor jou op een rij!

1. FLEUR’S KOFFIE
Op de hoek van de WEIMARSTRAAT en de Van Bylandtstraat in Den Haag vind je dé huiskamer van het Regentessekwartier. Een fijne plek waar je terecht kan voor een heerlijke kop koffie, ontbijtje, lunch of borrel met verse en lokale producten en niet te vergeten de verrukkelijke homemade koeken en cake.

2. CAFE EMMA
Grand Cafe Emma op het prachtige Regentesseplein is een sfeervol eetcafe met een heerlijk terras. Het personeel is vriendelijk en er is een ruime keuze bieren en wijnen. Ook voor een gezellige avond met vrienden is dit een goede keus.

3. SINT JORIS EN DE DRAECK
Dit Cafe Restaurant vindt je op het sfeervolle Koningsplein. De gezellige bar, dagelijks geopend vanaf 16.00 uur, wordt bezocht door een gemêleerd publiek. Het knusse restaurant heeft een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils, ook vegetarische gerechten. Het bekende Draeckenmenu wordt regelmatig gewisseld. In de zomermaanden kun je genieten op het leuke terras.

4. LOLAPALOOZA
Bij Lolapalooza kun je lekker eten en drinken van acht tot acht op een gezellige locatie met een huiskamergevoel. Ze hebben een  kleine kaart maar alles is vers en gezond en bijna alles huis gemaakt! En elke week zijn er 3 nieuwe daghappen, een vis, een vlees en een vegetarisch gerecht tussen de €8,50 en €15,-. Er wordt gewerkt met veel biologische en fairtrade producten. Je vindt Lolapalooza op de Van Bylandtstraat 93 (hoek Weimarstraat).

5. SPIJSSALON
“The place to be” voor heerlijk vers ijs in vele smaken. Zowel binnen als buiten een heerlijke plek om te vertoeven!

6. KALI TENGAH
Een hele leuke koffie en thee winkel in de WEIMARSTRAAT. En natuurlijk mag er geproefd worden. Op donderdagavond wordt er een proeverijen gehouden of wat denk je van een echte barista workshop?

7. DECUP COFFEE
DeCup Coffee heeft haar deuren geopend en wel op nummer 127. DeCup Coffee schenkt koffie van zelf geïmporteerde bonen uit Zuid-Amerika. Ook zijn er andere non-alcoholische dranken, gebakjes en broodjes verkrijgbaar.

8. LORELEI
Een verrassend, afwisselend en duurzaam assortiment om samen met familie en vrienden van te genieten, zowel binnen als buiten op het zonnige terras. De producten zijn ambachtelijk bereid, eerlijk van smaak en van lokale oorsprong. Het assortiment duurzaam geproduceerde koffie, thee, vruchtensap, bier en wijn is dan ook met zorg gekozen. Lorelei is te vinden op het Regentesseplein.