Facebook pixel

STAY SAFE #1 GROTE KEUKENSCHOONMAAK

Samen een grote schoonmaak houden in de keuken als je toch binnen moet blijven tijdens het Corona-virus!

Wat ruimt dat lekker op als je alles weer eens even uit de keukenkastjes haalt en alles fris schoonmaakt. Wij geven je een paar tips om alles weer spik en span en opgeruimd te krijgen!
Kijk voor nog meer tips op  www.omaweetraad.nl.

  1. Hoe krijg je een vieze oven weer schoon?
    Smeer de vlekken en aangekoekte resten aan de binnenkant van de oven in met een zachte zeep en zet een bakje met een mengsel van één deel water en één deel ammonia op de bodem. Doe de ovendeur dicht en laat dit ruim een nacht (minstens 12 uur) zo staan. De volgende ochtend haal je die viezigheden er zo uit met een sponsje en heet water.
  2. Hoe laat je RVS weer glimmen?
    Eerst het oppervlak goed schoonmaken en daarna met keukenrol een paar druppels olijfolie er op doen. Goed uitsmeren dan glimt het heel mooi!
  3. Die vieze tegels weer als nieuw?
    Het schoonmaken en ontvetten van keukentegels is een helse klus. Doe daarvoor in een emmer warm water een flinke scheut ammoniak. Voor de geur kan je er een scheutje citronella bij doen.En dan ook netjes en schoon houden!! Hier nog wat handige artikelen om de keuken netjes te houden. Deze kunnen wij voor u bestellen.