Facebook pixel

KIES VOOR SUPERMAT!

Supermat steelt de show op beurzen en in showrooms!

In de keuken zien we een matte finish als statement steeds vaker. De keukenfronten zijn uitgevoerd in een matte lak, waar je bijna geen vingers op ziet. Als dat niet handig is!! Ook in werkbladen en achterwanden is mat de trend. In verschillende matte materialen is het werkblad verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld Fenix, composiet en graniet gezoet, mat keramiek, mat Dekton of warm gewalst RVS. Er zijn inmiddels ook een aantal apparatuurmerken, die een matte lijn hebben toegevoegd aan hun assortiment. Als finishing touch een prachtige kraan in mat zwart of metaal en het plaatje is compleet.

Detail matte keuken 01 - Hans van der Helm Keukens Den HaagDetail matte keuken 02 Fenix - Hans van der Helm Keukens Den HaagDetail matte keuken 03 - Hans van der Helm Keukens Den HaagDetail matte keuken 04 met Quooker Fusion - Hans van der Helm Keukens Den Haag