Facebook pixel

3 VOORDELEN VAN EEN KERAMIEK WERKBLAD

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten werkbladen. Zo heb je bijvoorbeeld kunststof, composiet en RVS.
In deze lijst noemen wij 3 redenen op waarom jij voor keramiek moet kiezen!

1. Blijft lang mooi
Keramiek bestaat uit klei, kleurstoffen, porselein en keramische bindmiddelen, die onder zeer hoge druk en hitte wordt samengeperst. Dit zorgt ervoor dat een keramiek werkblad heel goed tegen krassen kan. Ook kan het goed tegen hitte tot 450 graden en dit zorgt dan weer voor andere leuke mogelijkheden zoals losse gaspitten op het werkblad (Dit is in onze showroom ook te zien). Omdat de naad mooi weggewerkt kan worden en de spoelbak bijna naadloos ingebouwd kan worden is deze optie voor een werkblad ook nog eens heel hygi├źnisch en makkelijk om schoon te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Uniek design
Omdat keramiek een mengsel is van verschillende natuurlijke materialen ziet elk blad er anders uit. Naast alleen een ander design met verschillende kleuren en tinten wordt elk blad los gedrukt, dit zorgt ervoor dat hij altijd uniek is. Soms is het blad wat drukker en soms rustiger maar hij is altijd 100% one of a kind!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Duurzaam & milieuvriendelijk
Alles wat in keramiek gebruikt wordt zijn stoffen uit de natuur en er wordt heel weinig gebruik gemaakt van chemische middelen. Dit zorgt ervoor, dat een werkblad van keramiek heel duurzaam en milieuvriendelijk is!

In de showroom
Wij hebben in de showroom meerdere keukens waar we gebruik hebben gemaakt van keramiek. We hebben natuurlijk ook veel bladstalen waarmee jij zelf kan zien wat jij het mooist vindt. Je bent altijd welkom in de showroom als er nog vragen zijn over keramiek of andere keukenonderdelen en apparatuur. Ook zou je kunnen bellen om een afspraak te maken voor een rondleiding in de showroom zodat al je keukenvragen zeker beantwoord kunnen worden!