Facebook pixel

TERRA IS DE TREND

 

Je hebt ‘m misschien wel al voorbij zien komen, een van de meest trendvolle kleuren van deze tijd. De terracottakleur. Terra, wat letterlijk “aarde” betekent in het Italiaans, is een kleur die geïnspireerd is op de natuur. Van warm oranje naar wat roder bruin, deze kleur geeft een warm en stijlvol gevoel aan de ruimte voor als je op zoek bent naar een kleurrijke en toch klassieke touch in huis. Deze aardse kleur is in elk licht weer anders dus maakt de sfeer van jouw ruimte mega uniek. Ook zijn de terra tinten ontzettend makkelijk te combineren met andere kleuren.
Met veel aardetinten gaat het heel goed samen, bijvoorbeeld met beige, grijs en zelfs groen! Wij zien deze trend steeds weer vaker terugkomen in de woningen van nu en ook in de oudere huizen is de terra tint een must! Van muren, accessoires, keukenkasten of zo gek je het zelf kan bedenken, vinden wij dat de terracottakleur zeker DE manier is om jouw woning te upstylen! Hier zijn enkele redenen waarom terra een uitstekende keuze is voor je huis.

Accessoires
Om de kleur terra in je huis te omarmen, kun je ook accessoires in deze tint toevoegen. Denk aan terra-kleurige kussens, gordijnen, tafellakens en kunstwerken. Deze kleine accenten kunnen een grote impact hebben op de algehele uitstraling van je interieur.

Tegels
Als je op zoek bent naar een manier om terra in je huis te integreren die zowel praktisch als stijlvol is, overweeg dan terra tegels. Deze kunnen worden gebruikt in verschillende kamers, zoals de keuken, badkamer, of zelfs de gang. Deze tegels zijn te bestellen op designtegels.nl

Kranen
Een perfecte combinatie in onze ogen zijn terracotta en koper. De bruintinten liggen binnen dezelfde lijn en sluiten heel goed op elkaar aan. Het zijn kleuren die uitnodigend aanvoelen en een gevoel van comfort creëert. Dit is vooral belangrijk in de keuken, waar je vaak tijd doorbrengt met familie en vrienden. De diverse kranen en kokend water kranen zijn bij ons in de showroom te bestellen.