Facebook pixel

Over ons

Hans van der Helm Keukens vindt zijn oorsprong begin 1965 en heeft dus al ruim 55 jaar keuken-ervaring. In de afgelopen periode hebben wij al van vele klanten het volste vertrouwen mogen krijgen. Onze collectie gaat van trendy tot klassiek, gekenmerkt door Duitse degelijkheid, prachtige keukens van Nederlands ontwerp en Italiaans design (o.a. Aran Cucine).

Showroom
In onze gezellige showroom tonen wij u onder het genot van een kopje koffie het grote aanbod keukens, apparatuur en toebehoren in alle prijsklassen. Op ruim 800 m2 en in meer dan 60 keukenopstellingen kunnen wij u de laatste snufjes in keukenland laten zien.

Concurrerende prijzen
Dankzij de grote aantallen die door Hans van der Helm Keukens worden afgenomen, profiteren onze klanten van de altijd zeer concurrerende prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van garantie of kwaliteit geleverde keuken.

Ook voor apparatuur
Indien u geen complete nieuwe keuken nodig heeft maar alleen inbouwapparatuur hoeft te vervangen, kunt u uiteraard ook bij ons terecht. De inbouw-apparatuur is bij ons zeer scherp geprijsd en alles is in onze showrooms te bekijken.

Erkend
Hans van der Helm Keukens is uiteraard ook CBW-erkend.

CBW logo

Aanpak
Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden gaan we aan de slag. Tenslotte is elke keuken een zeer persoonlijke zaak. Voor ieder budget en iedere ruimte vinden we samen de optimale oplossing. Onze ervaren adviseurs schaven net zolang aan het ontwerp tot u tevreden bent. Dit gebeurt zowel met een ambachtelijke tekening als met een computer-impressie, waardoor u een realistisch beeld van uw toekomstige droomkeuken krijgt. Natuurlijk krijgt u direct een prijsindicatie mee. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Advies
Onze adviseurs vertellen u ook alles over levertijden en de mogelijkheden op het gebied van installatie en montage. Onze service reikt zelfs tot het bij u thuis opmeten van de juiste maten, zodat u verzekerd bent van een perfect passende keuken.
U ziet het: ons motto ‘service van A tot Z’ is niet overdreven!

Renovatie
Voor wie alleen de deurtjes van de keuken wil vervangen of alleen een nieuw aanrechtblad zoekt zijn wij uw betrouwbare adres. Uw keuken krijgt een moderne uitstraling door slechts een gedeelte van de keuken te veranderen. Ook inbouwapparatuur kunnen wij in uw bestaande keuken vervangen. Voor een degelijk advies met technisch inzicht staan wij voor u klaar!