Facebook pixel

Vastgoed

Dé oplossing voor projectontwikkeling en vastgoedbeheer.

Voor hen die kiezen voor gemak bij de aanschaf van een complete keuken of keukenlijn is er goed nieuws. Van der Helm Keukens zet een nieuwe standaard in voordelige keukens. Met hun Easy Collection richten de adviseurs van Van der Helm zich vooral op de project- en vastgoedontwikkelaar voor wie betaalbare kwaliteit en snelle betrouwbare levering de doorslag geeft en eventueel de installatie graag in één hand laat.

Ervaring

Hans van der Helm Keukens mag terugblikken op een groot aantal jaren ervaring in de keukenbranche. Al in de jaren ‘60 genoot het bedrijf het vertrouwen van een breed publiek. Een niet onbelangrijk deel van de klantenkring heeft er inmiddels zelfs een tweede of derde nieuwe keuken aangeschaft. Van der Helm is zo’n winkel waar je dan ook nog wel eens terugkomt voor een praatje en een kop koffie. De adviseurs zijn al lange tijd de vertrouwde gezichten binnen een bedrijf waar trendy en klassiek, duitse degelijkheid en italiaans design de boventoon voeren. Ze leiden de bezoeker graag rond in hun showroom die, verdeeld over zeven aaneengesloten winkels, een keur aan denkbare mogelijkheden in complete keukens en inbouwapparatuur laat zien.

Easy Collection

Daar is onlangs de Easy Collection aan toegevoegd die aansluit bij Van der Helm’s filosifie van gedegen inkoop. Een kant en klaar keukenconcept voor prijzen die al beginnen onder de 2000 euro. Quick and Easy staat in het vaandel want het ontwerp voor 18 verschillende opstellingen ligt al klaar. Voeg daaraan toe een grote keuze aan dessins in fronten, werkbladen, grepen, lade- en kastsystemen, apparatuurmerken zoals Smeg en een compleet nieuwe keukenwereld gaat voor je open.

Easy Collection van Hans van der Helm Keukens

Service

Ontzorgen en service van A tot Z zijn al meer dan 50 jaar de motto’s bij Hans van der Helm Keukens. In de gezellige showroom aan de Weimarstraat 173 worden onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden en laatste snufjes in keukenland graag getoond.